top of page

TEMOIGNAGES

Eveiller les consciences des autres c'est ma mission de vie, quand ils en témoignent c'est ma récompense

1672932568347.jpg

Bruno Houdoy

[Empresari]

La meva trobada amb "Benoît Chance"!

Una nit d'estiu de 2022, vaig conèixer en Benoît en un sopar. Estava assegut davant de mi i, al llarg de la nostra conversa, Benoît va començar a preguntar-me sobre la meva "missió de vida", un concepte fins aleshores desconegut per a mi. Durant el sopar, molt abans que el cambrer portés el compte, vaig veure amb entusiasme que el meu cervell, de sobte il·luminat i motivat, ja estava traçant l'esbós d'un projecte professional que, avui, 8 mesos després, pren forma plena i sòlida.

Només amb unes poques paraules aquella nit, Benoît va facilitar en mi una primera presa de consciència. Aquesta seria seguida, durant mesos, per dotzenes d'altres connexions amb mi mateix, amb els meus valors i emocions, reconciliant progressivament totes les meves identitats, alineant una a una totes les meves planetes. Una successió d'evidències que van dibuixar els contorns, cada dia més precisos, de la meva missió de vida: l'acompanyament, el fer créixer. Les paraules de Benoît són alhora d'una gran simplicitat i d'una perfecta fluïdesa, ja que els seus valors estan ells mateixos perfectament alineats en el seu esperit. Li va ser suficient amb unes poques paraules per dibuixar un camí en la meva visió i desencadenar aquest efecte papallona en les meves accions. La claredat de les seves paraules va fer florir en mi una proposta de valor, convertida des de llavors en una sòlida convicció: l'optimisme és una clau per obrir... gairebé totes les portes!

Així que ara em considero un "Confeccionador d'entusiasme". Des de aquella nit de l'estiu passat, m'he compromès en una formació en Coaching professional i he finalitzat el pla de negoci de l'empresa que m'apropo a crear: Optimisteam - Facilitador digital. La tecnologia digital i l'optimisme estan en mi des de fa temps. Però la fusió de les meves energies i la meva pròpia posada en acció se les dec a Benoît. Per això el crido "Benoît Chance". Trobar Benoît és una oportunitat, així que només us queda una cosa: agafar-la. Gràcies Benoît!

Annette.jpg

Annette Yoel

[Tenniswoman - 75 anys]

Vaig necessitar l'ajuda de Benoit després d'obtenir resultats decebedors en tennis de competició d'alt nivell, malgrat un entrenament físic i tècnic regular.

Amb només 3 lliçons a la pista, en Benoit em va fer entendre que la ment era tan important com la resta. Va estar molt atent i va buscar les raons dels bloquejos, i els resultats van arribar només unes setmanes més tard. Avui estic a punt de pujar a la classificació i no puc fer altra cosa que agrair-te, ja que això també m'ha estat útil en la meva vida diària.

Jenna.jpg

Jennifer Viallet

[Empresari]

Vaig recórrer als serveis de Benoit per guiar-me en el desenvolupament de la meva empresa d'esdeveniments, que no aconseguia fer créixer i estava més aviat en una perspectiva de declivi. Va aconseguir fer-me prendre consciència dels millors camins a seguir, aquells que m'ajudarien millor, així com la bona estratègia a posar en marxa.

Em va donar la confiança necessària per seguir les meves idees fins al final i fins i tot va aconseguir inspirar nous projectes que no havia considerat abans. Les idees confuses amb les quals vaig arribar es van aclarir ràpidament gràcies a ell.

És molt atent, considerat, sempre disponible i molt reactiu. No hi ha millor entrenador per ajudar-te a sortir a flot i recuperar l'energia que necessites.

Avui, la meva empresa està millor que mai, han sorgit nous projectes i no deixo de compartir-li els meus èxits, en gran part gràcies a ell. Continua donant-me consells valuosos per seguir evolucionant.

robin.jpg

Robin Rouch

[Osteòpata]

En Benoît em va fer de coach en diferents àmbits de la feina, l'esport i la vida personal.

Sempre té les paraules adequades perquè pugui gaudir de la seva experiència i fer avançar el meu raonament, fins i tot quan estava bloquejat des de fa anys.

La seva caixa d'eines em va permetre millorar en tots els nivells, és algú que et fa créixer.

Moltes gràcies!

bottom of page