top of page

Política de privadesa

 

Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que introduïu al nostre lloc web o ens faciliteu de qualsevol altra manera. A més, recopilem l'adreça de protocol d'Internet (IP) que s'utilitza per connectar el vostre ordinador a Internet; el nom d'usuari; l'adreça de correu electrònic; la contrasenya; la informació sobre l'ordinador i la connexió, així com l'historial de compres. Podem utilitzar eines de programari per mesurar i recopilar informació de sessió, incloent els temps de resposta de les pàgines, la durada de les visites a pàgines concretes, informació sobre la interacció entre les pàgines i les mètodes utilitzats per sortir de la pàgina. Recopilem també informació d'identificació personal (com el nom, l'adreça de correu electrònic, la contrasenya, les comunicacions); els detalls del pagament (incloent informació de targeta de crèdit), comentaris, reaccions, avaluacions de productes, recomanacions i perfils personals.

Quan realitzeu una transacció al nostre lloc web, en el marc del procés, recopilem les dades personals que ens faciliteu, com ara el vostre nom, la vostra adreça i la vostra adreça de correu electrònic. Les vostres dades personals només s'utilitzaran per a les finalitats esmentades anteriorment.

Recopilem aquestes dades no personals i personals per als següents fins:

  • Proporcionar i operar els serveis.

  • Proporcionar als nostres usuaris assistència i suport tècnic continu.

  • Poder contactar amb els nostres visitants i usuaris amb notificacions generals o personalitzades relatives al servei i amb missatges promocionals.

  • Per crear dades estadístiques agregades i altres dades no personals agregades i/o derivades que nosaltres o els nostres socis comercials podem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres respectius serveis.

  • Per complir amb les lleis i regulacions aplicables.

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre-vos els nostres productes i serveis. Les vostres dades poden ser emmagatzemades a través de l'emmagatzematge de dades, bases de dades i aplicacions generals de Wix.com. Emmagatzemen les vostres dades en servidors segurs darrere d'un tallafoc.

Totes les passarel·les de pagament directe ofertes per Wix.com i utilitzades per la nostra empresa compleixen les normes establertes per la PCI-DSS, com gestionades pel Consell de Normes de Seguretat de la PCI, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits de la PCI-DSS ajuden a assegurar un tractament segur de la informació de targetes de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

Us podem contactar per informar-vos sobre el vostre compte, resoldre problemes amb el vostre compte, resoldre una disputa, recopilar pagaments o deutes, sondejar la vostra opinió mitjançant enquestes o qüestionaris, enviar actualitzacions sobre la nostra empresa o contactar-vos si cal per fer complir el nostre contracte d'ús, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb vosaltres. Amb aquestes finalitats, us podem contactar per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Si ja no voleu que tractem les vostres dades, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a benoit.katana@gmail.com.

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, així que us convidem a consultar-la amb freqüència. Les modificacions i les aclariments entraran en vigor en el moment de la seva publicació al lloc web. Si realitzem canvis importants en aquesta política, us informarem aquí de la seva actualització, perquè sabeu quines dades recopilem, com les utilitzem i en quines circumstàncies, si escau, les utilitzem o les divulguem

bottom of page